top of page

Een kijkje binnen je bedrijf! Met goede zakelijke fotografie positioneer je je op een unieke en onderscheidende manier en krijgt je bedrijf een gezicht. Als fotograaf is het mijn missie om overtuigende beelden te maken die de passie voor je bedrijf nog sterker laten zien. Geef klanten een kijkje binnen je bedrijf en laat zien waar je voor staat!

Zakelijke Portretten

Een combinatie van de juiste portretten, sfeerfoto’s en lifestylefoto’s laten zien waar je bedrijf voor staat. Niemand is precies hetzelfde als jij. Daarom gaan wij eerst in gesprek en maken we van daaruit een plan. Goede foto’s dragen jouw missie en visie perfect uit en zijn onmisbaar in je marketingstrategie.

prijs vanaf € 145,-

SalonJetty-0603-09.JPG
portret

Bedrijfsreportage

Met een bedrijfsreportage geef je klanten een rondleiding door je bedrijf. Wie zijn jouw werknemers, wat is jouw expertise en hoe onderscheid je je van de concurrentie? Een goede indruk is onmisbaar om vertrouwen op te bouwen met klanten en een sterk merk neer te zetten.

Met mijn fotografie breng ik de kracht van jouw producten en diensten in beeld en laat ik de expertise zien die je in huis hebt. Maar wat misschien nog wel veel belangrijker is, is de passie van jou en je medewerkers die ik duidelijk naar voren laat komen. Een potentiële klant krijgt zo een goed gevoel over je bedrijf en kiest dus eerder voor jou.

Aan de hand van een op maat gemaakte plan kan ik vertellen wat de kosten zijn van deze investering. Dus, ben jij opzoek naar nieuwe beelden om deze toe te passen op je website, drukwerk en/of social media? Neem dan contact met mij op!

reportage
product
Scalp-Therapy_MG_0746_1.jpg

Product Fotografie

De manier waarop je je producten online laat zien, geeft je klanten een bepaald gevoel mee. Door te fotograferen in juiste setting en sfeer, zien klanten sneller de voordelen van jouw producten en diensten en raken ze overtuigd van de kwaliteit. Mensen willen immers een goed gevoel krijgen bij jouw bedrijf en zien wat voor hen de toegevoegde waarde is.

Belangrijk bij goede productfotografie is om alle producten op een eenduidige manier vast te leggen. Vooral wanneer deze te zien zijn op een webshop, website of een nieuwsbrief. Dan kan het bepalend zijn in hoeverre jouw bedrijf als professioneel wordt ervaren door klanten. Met mijn fotografie zorg ik niet alleen voor de juiste sfeerbeleving, maar besteed ik ook veel aandacht aan verschillende details om de continuïteit van de foto’s te waarborgen. Hierdoor creëer je echt de online presence waarnaar je op zoek bent.

events

Events

Heb je binnenkort een evenement, opening, optreden, festival, jubileum of verjaardag en wil je dit graag vastgelegd hebben? Stuur mij dan een berichtje voor de beschikbaarheid. 

bottom of page