top of page

De perfecte combinatie! Door mijn achtergrond in fotografie en grafische vormgeving, spreek ik de taal op het gebied van reclame, drukwerk en webdesign. Ik kan helpen met het maken en aanleveren van de juiste bestanden of foto’s omzetten in een geschikt formaat voor de website. Afbeeldingen kan ik voorzien van een logo, of ik steek een bestaand logo in een nieuw jasje. Daarnaast geef ik je producten meer aandacht door onder andere advertenties, folders, posters, flyers en nieuwsbrieven op te maken. Ik werk nauw samen met een aantal webdesigners en marketing & social media experts. Samen met hun kennis brengen we jouw brand naar de next level.

Logo ontwerp

Met een logo straal je uit waar je bedrijf of merk voor staat en heb je een beeldmerk dat jouw doelgroep aanspreekt. In het ontwerp van jouw logo houd ik hier rekening mee door mij goed te verdiepen in jouw doelgroep. Daarnaast zorg ik ervoor dat je logo altijd goed leesbaar en in één oogopslag te begrijpen is. Benieuwd wat ik voor je bedrijf kan betekenen? Bekijk mijn portfolio of neem vrijblijvend contact met me op.

Mock-up VoorHaar.JPG

Visitekaartjes

Met een professioneel visitekaartje laat je een goede eerste indruk achter bij klanten. Daarnaast is het een handige manier om snel je gegevens achter te laten. Ik zorg ervoor dat jouw visitekaartje naadloos aansluit op je huisstijl en professioneel overkomt op de ontvanger.

Met een brochure geef je een compleet beeld over je bedrijf, producten en/of diensten. Ik zorg ervoor dat jouw brochure inspeelt op de wensen en behoeften van je klanten en dat je producten en diensten perfect geëtaleerd worden.

Een catalogus wordt ook wel een prijskaart genoemd. Hier laat je de prijzen van je collectie en producten duidelijk zien. Daarnaast geef je meer informatie zodat alles helder is voor de klant. Voorheen werd de catalogus vaak gedrukt, maar tegenwoordig zijn deze steeds meer online te vinden. Ik zorg ervoor dat zowel je fysieke als online catalogus er professioneel uitziet.

Brochure & Catalogus

De mogelijkheden zijn eindeloos!

bottom of page